Team BioLab

Project Leader

De Project Leader is het directe aanspreekpunt voor onze klanten. Hij of zij is ervoor verantwoordelijk dat projecten conform geldende kwaliteitseisen en binnen de gestelde deadlines worden uitgevoerd. Hiertoe staat de Project Leader in nauw contact met de klant. Periodieke evaluatie en persoonlijk contact spelen hierbij een belangrijke rol. De voornaamste verantwoordelijkheden zijn de projectplanning, het organiseren van de uitvoering, de bewaking van de voortgang en eventuele projectrisico’s, in combinatie met de informatievoorziening aan en het creëren van draagvlak bij alle interne en externe stakeholders en de bijbehorende projectverantwoording.

Project Leader

Customer Service

De medewerk(st)ers van de afdeling Customer Service dragen zorg voor het rapporteren van analyse-, meet- en controleresultaten aan onze klanten. Daarnaast plannen zij werkzaamheden zoals monsternemingen en metingen in voor de afdeling Technical Services & Inspection. Ook ondersteunen zij salesactiviteiten door middel van het uitvoeren van organisatorische en administratieve taken. De medewerk(st)ers van deze afdeling vormen een direct aanspreekpunt voor onze klanten op operationeel gebied. Snel kunnen schakelen en multitasken zijn kernkwaliteiten die hen op het lijf geschreven zijn.

Customer Service

Technical Services & Inspection

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden bij u op locatie beschikken wij over een professioneel aantal Technical Service employees. Zij werken vanuit de herkenbare BioLab service auto’s in de gehele Benelux. Zij dragen onder andere zorg voor adequate monstername en het geconditioneerd vervoer daarvan. Tot het takenpakket van de Technical Inspectors van deze operationele afdeling behoort het inspecteren van leidingsystemen, het uitvoeren van risicoanalyses en het benoemen van de maatregelen ter oplossing daarvan.

Technical Services & Inspection

Information Management

De Information Manager is verantwoordelijk voor het vertalen van informatiebehoeften vanuit werk- en bedrijfsprocessen. De Information Manager fungeert daarnaast als organisatieadviseur op strategisch en tactisch niveau, waar hij de regie voert over projecten van uiteenlopende aard. Binnen de huidige organisatiestructuur geeft deze functionaris ook invulling aan de rol van Quality Manager. BioLab beschikt over een volledig gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Dit garandeert de kwaliteit van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. In dit cyclische proces van kwaliteitsverbetering heeft de Quality Manager een belangrijke adviserende en controlerende functie.

Information Management

Shared Services

Het Human Resource Management, de financiële afdelingen en de inkoopprocessen zijn ondergebracht in de afdeling Shared Services. Onder aansturing van de manager Shared Services voeren de medewerkers vele ondersteunende processen uit. Naast de uitvoerende taken in de genoemde processen heeft deze afdeling een belangrijke taak in beleidsvoorbereiding. Het rapporteren van de kengetallen aan management en directie vormt tevens een zeer belangrijk deel van de werkzaamheden.

Shared Services

Marketing & Communication

Marketing & Communicatie levert een belangrijke bijdrage aan het uitdragen van BioLab en haar diensten. Tevens is het vormgeven en uitvoeren van het interne communicatiebeleid een belangrijke pijler onder de bedrijfsvoering van BioLab. Onze creatieve marketing en communicatiemedewerker fungeert als spin in het web in de organisatie. Daarbij worden verschillende mogelijkheden en acties gecoördineerd en beheerd, zoals de ontwikkeling van de website en webshop, promotionele publicaties, persberichten, social media, sponsoring en het organiseren van kleine groepsbijeenkomsten tot grote “branche-events”. Hierbij maakt hij/zij vanzelfsprekend gebruik van alle beschikbare online en offline communicatiemiddelen.

Marketing & Communication

Solliciteren?

Denk jij een toevoeging aan het BioLab team te zijn?
Dan kun je uiteraard altijd een open sollicitatie sturen naar: personeelszaken@biolab.nl

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de openstaande vacatures binnen BioLab, klik dan op de button hieronder om alle vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
Solliciteren?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons op social media

BioLab Contactgegevens:

BioLab Research & Solutions
1e Barendrechtseweg 40-44
2992 XC Barendrecht

Postbus 392
2990 AJ Barendrecht

Nederland
Tel. 088 1900 900
Fax. 088 1900 901

Europe
Tel. 0031 88 1900 900
Fax. 0031 88 1900 901

BioLab Research & Solutions B.V. staat bij de KvK te Rotterdam ingeschreven onder het nummer 24463880. Hierbij geldt het BTW nummer NL8209.01.428.B01.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stuur ons een mail: