Referenties

Zorg

StichtingOuderenhuisvestingRotterdam logo small

Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam

Ontzorgd door BioLab sinds 2009

Stichting ouderenhuisvesting Rotterdam is, door het aanbieden van hoogwaardige woningen met aanvullende diensten, en daarnaast het faciliteren van zorgverlening, een organisatie dat in korte tijd een begrip is geworden binnen de Gemeente Rotterdam en omgeving. Deze woningcorporatie is in 1986 opgericht met de intentie comfortabele woningen in te zetten met als doelgroep 50+. Naast deze doelen is de stichting ook constant bezig met duurzaamheid en uiteraard veiligheid. BioLab is hierin gedeeltelijk leverancier voor deze stichting. Duurzaamheid en veiligheid staan ook bij BioLab hoog in het vaandel. BioLab ontzorgt de stichting op het gebied van Legionellabeheer. Van risicoanalyses tot het uitvoeren van beheersmaatregelen. Daarnaast is BioLab ook bezig om het bewustzijn bij uitvoerend personeel van de locaties te vergroten. Dit doen wij door middel van trainingen en begeleiden in het uitvoeren van beheersmaatregelen.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op
ErasmusMC logo small

Erasmus MC

Ontzorgd door BioLab sinds 2010

Het EMC ziekenhuis kent een interessante geschiedenis en is tot stand gekomen sinds de opbouw van het Coolsingelziekenhuis in 1840. Na de verwoesting in de tweede wereldoorlog en vele fusies is de start van de nieuwe organisatie Erasmus MC in 2002 een feit. 

Het Erasmus MC is erkend leidend in innovaties voor gezondheid en zorg. BioLab is trots om samen te kunnen werken met een ziekenhuis dat uitblinkt in kwaliteit en resultaten. Sinds 2010 zijn wij leverancier van risicoanalyses en beheersplannen. Ook pakken wij de voortvloeiende beheersmaatregelen op en fungeert BioLab als adviserende partij bij nieuwbouw en het opstellen van tekenwerk. Daarnaast adviseert BioLab het Erasmus MC met innovatieve maatregelen om Legionella te voorkomen en mogen wij trots zijn op de langdurige samenwerking.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op

Vastgoed

VerweyVastgoed logo small

Verwey Vastgoed

Ontzorgd door BioLab sinds 2009

Sinds 2009 verzorgd BioLab voor Verwey Vastgoed op diverse locaties de water- en luchtkwaliteit. Op het gebied van de waterkwaliteit speelt de Legionellapreventie een belangrijke rol, met name het opstellen van het risicoanalyse en beheersplan alsmede de uitvoer van het periodieke beheer wordt uitgevoerd en gemonitord. Er worden op verschillende locaties controles uitgevoerd op het gebied van de luchtkwaliteit, ook het periodiek desinfecteren van de luchtbehandelingkasten valt binnen het preventie beheer wat hier wordt uigevoerd. Op het gebied van asbest zijn er een aantal contra-expertises uitgevoerd waarbij er een analyse is gemaakt tussen de geoffreerde kosten en de daadwerkelijk uit te voeren werkzaamheden. 

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op

Overheid

Politie logo small

Politie

Ontzorgd door BioLab sinds 2007

De politie wordt totaal ontzorgt op het gebied van Legionella. De werkzaamheden op het gebied van Legionellapreventie zijn ondergebracht bij BioLab. Ook voeren wij werkzaamheden uit op het gebied van Legionellabeheer. Als dedicated adviseur van de Politie is BioLab de kennispartner op het gebied van Legionella.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op
MinisterieVanDefensie logo small

Ministerie van Defensie

Ontzorgd door BioLab sinds 2008

Als leverancier op het gebied van water, lucht en asbest, is BioLab sinds 2008 een bekende naam in de wandelgangen bij het Ministerie van Defensie. Het Ministerie van Defensie heeft een groot aantal locaties met diverse functies in eigen beheer. Door deze grote aantallen had het Ministerie van Defensie de juiste partner nodig om werkzaamheden uit handen te nemen. Tot op de dag van vandaag zijn wij voor meerdere werkzaamheden ingezet met een kwalitatief, fijne en vooral prettige samenwerking als eindresultaat. 

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op
GemeenteAmsterdam logo small

Gemeente Amsterdam

Ontzorgd door BioLab sinds 2006

Voor diverse panden van Gemeente Amsterdam voeren wij werkzaamheden uit in het kader van legionellapreventie. Ook zijn we voor de gemeente de partner op het gebied van binnenmilieuonderzoeken en het desinfecteren van luchtbehandelingskasten.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op

Industrie

polmai logo

Polmai

Ontzorgd door BioLab sinds 2004

Sinds de oprichting van BioLab is er een intensieve samenwerking met Polmai brandblusmaterialen & veiligheidsmaterialen. Al sinds 1967 verzorgt Polmai onderhoud en levering van alle brandblusmaterialen, blusgasinstallaties en veiligheidsmiddelen.
BioLab en Polmai werken samen op het gebied van waterkwaliteit.

BioLab analyseert de genomen watermonsters en voorzien deze van rapportages in combinatie met advies om de kwaliteit van het drinkwater te verbeteren. Dit is een belangrijk onderdeel van de totale ontzorging met betrekking tot de veiligheid bij bedrijven in de scheepvaart, industrie en het MKB.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op
Drager logo small

Dräger

Ontzorgd door BioLab sinds 2014

Sinds begin 2014 is BioLab een samenwerking aangegaan met Dräger op het gebied van Legionella beheer. Dräger is een van de grootste leveranciers van hoogwaardige, kwalitatieve producten zoals; brandblus-, reddings- en veiligheidsmaterialen voor de zeevaart, binnenvaart en offshore.

Het stukje Legionella beheer behoort ook tot het onderdeel veiligheid. BioLab wordt ingeschakeld om op dit vlak onderzoek te doen en advies uit te brengen over het verbeteren van de drinkwaterkwaliteit.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op

Woningcorporaties

Wooncompas logo small

Wooncompas

Ontzorgd door BioLab sinds 2014

Als Asbestpartner voor Wooncompas zijn wij specialist op het gebied van asbest en voeren wij onder andere asbestinventarisaties uit. Tevens verrichten Asbest risicoanalyses, waaronder NEN2991 metingen.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op
Accres logo small

Accres Apeldoorn

Ontzorgd door BioLab sinds 2011

Accres Apeldoorn beheert en exploiteert voorzieningen en wordt door BioLab ontzorgt op het gebied van Legionellapreventie, waardoor het zich kan focussen op haar corebusiness.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op

Technisch beheer

Kropman logo small

Kropman Installatietechniek

Ontzorgd door BioLab sinds 2011

Kropman Intallatietechniek is gespecialiseerd in de installatie en het beheer van installaties. BioLab is voor Kropman een deskundig partner voor o.a. desinfecties van luchtbehandelingskasten. Tevens zijn wij asbestspecialist en verrichten wij o.a. asbestinventarisatie en NEN2991 metingen. Ook ontzorgen wij Kropman op het gebied van Legionellapreventie.

Ook klant worden van BioLab? Neem vrijblijvend contact op

BioLab Contactgegevens:

NetherlandsBioLab Research & Solutions
Rotterdamseweg 56
2921 AP Krimpen aan den Ijssel
E-mail: info@immolab.nl
Tel. 0180 55 23 00
Fax.

DubaiBioLab Research & Solutions
Plot No. 531 – 519 Dubai – UAE
P.O Box 61670

E-mail: info@biolab.nl
Tel. +31 (0)88 1900 900
Fax. +31 (0)88 1900 901

BioLab Research & Solutions B.V. staat bij de KvK te Rotterdam ingeschreven onder het nummer 24463880. Hierbij geldt het BTW nummer NL8209.01.428.B01.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stuur ons een mail: