Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

De website heeft meer focus, is frisser en krachtiger. Dit komt tot uiting in het nieuwe design.

Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak op alle devices. Het volwassen en overzichtelijke design sluit aan bij de verschillende doelgroepen van BioLab.

De nieuwe website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met internetbureau Brancom.

Wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Zo hebben wij de presentatie van onze diensten in zijn geheel vernieuwd en voorzien van herkenbare iconen. Via het zogenaamde “dropdown menu”  is het eenvoudig een weg te vinden in ons uitgebreide aanbod. Op deze manier kunt u direct navigeren naar uw interessegebied. Ook is er veel aandacht besteed aan het zorgvuldig formuleren van sprekende teksten. Tevens hebben wij de website voorzien van meer beeldmateriaal waardoor u een betere indruk krijgt van onze organisatie.

Interactiviteit en informatievoorziening zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe site, daarnaast is de volledige lay-out vernieuwd en gemoderniseerd. Vooral met het oog op het groeiende gebruik via tablets en smartphones. We hebben hiermee wederom een eigentijdse site met een krachtige, rustige uitstraling.

De site is door de nieuwste achterliggende techniek op alle apparaten met internet optimaal leesbaar en bruikbaar. Hij is zogezegd ‘responsive’, ofwel technisch zo opgezet dat hij optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet én smartphone.

Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines en daarmee SEO vriendelijk. Zo is de interne structuur van alle pagina’s verbeterd. De toegankelijkheid is simpel en effectief.

De nieuwe site is ook voorzien van koppelingen met een selectief aantal social media. Niet alleen kan er direct gelinkt worden naar deze media, ook wordt de website dagelijks voorzien van de laatste tweets. Het nieuwe frisse uiterlijk, kort maar krachtige informatie en een volledige aansluiting op de social media zorgt er voor dat de website weer past bij wat BioLab wil uitstralen, namelijk: een moderne organisatie met gevoel voor historie, doelmatig en zonder te veel franje.

De website biedt nieuwe mogelijkheden voor BioLab om zich te presenteren aan haar relaties, klanten en doelgroepen. Met de nieuwe website willen we u nog beter van dienst zijn.

Wij zullen dan ook altijd blijven optimaliseren en updaten. Zo zal de Referenties pagina nog verder worden aangevuld met informatie over onze klanten uit verschillende sectoren en zijn het nieuwsarchief en de media updates van de oude website nu samengevoegd tot een geheel nieuwe pagina, Actueel genoemd. Op deze Actueel pagina zullen ook interessante feitjes over onze diensten worden getoond.

We doen er alles aan om met onze tijd mee te gaan. Maar eerlijk is eerlijk: dat valt niet mee. Probeer maar eens tussen de bedrijven door een website te vernieuwen.

Gelukkig worden we omringd door sympathieke professionals met super goede ideeën. Bedankt Brancom, we zijn er blij mee!

Kijk gerust rond op onze website en vergeet daarbij vooral niet de Team BioLab pagina, waarop wij onszelf voorstellen en de verschillende afdelingen en rollen binnen de organisatie worden toegelicht. Uiteraard is het ook mogelijk om via deze pagina te solliciteren naar verschillende functies.

Als er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact met ons op. Namens het gehele BioLab team wensen wij u veel kijkplezier!

www.biolab.nl

BioLab nieuws

 • 26 jul 2017

  Nederland overtreedt normen luchtverontreiniging

  woensdag 26 juli 2017
  De geproduceerde luchtvervuiling wordt door Nederland overtreden, voor zowel haar eigen normen voor luchtverontreiniging als de internationale standaarden welke zijn opgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Luchtvervuiling leidt tot een verhoogd gezondheidsrisico, met name voor kwetsbar...
 • 24 jul 2017

  De tuin sproeien met een tuinslang, hoe gevaarlijk is dit?

  maandag 24 juli 2017
  Uit cijfers van het RIVM blijkt dat het aantal mensen besmet met de Legionellabacterie stijgt. Door het warme weer, zeker in de zomermaanden, groeit de bacterie sneller in tuinslangen, leidingen en bijvoorbeeld plantenspuiten. LegionellabacterieDe Legionellabacterie groeit onder een aantal omstandig...
 • 18 jul 2017

  Drie doden in Noord-Brabant door Legionella-bacterie

  dinsdag 18 juli 2017
  Het aantal mensen wat besmet is geraakt met de Legionella-bacterie blijft stijgen, dit blijkt uit cijfers van het RIVM. Uit het rapport blijkt dat het besmettingsaantal van de in Nederland opgelopen besmettingen in de afgelopen jaren flink is gestegen. In 2014 raakten 214 mensen besmet, in 2015 ware...
 • 01 jun 2017

  Dumping drugsafval gevaar voor Nederlands drinkwater

  donderdag 1 juni 2017
  In Nederland komt het steeds vaker voor dat drugsafval wordt achtergelaten in het bos, maar experts maken zich steeds meer zorgen over het aantal onzichtbare drugslozingen. Drugsafval wordt bijvoorbeeld al rijdend gedumpt in de natuur of komt  via de afvoer van een gehuurd pand in de riolering.Crimi...
 • 15 mei 2017

  Kwaliteitsbewaking Nederlands drinkwater goed op orde

  maandag 15 mei 2017
  De Nederlandse drinkwaterbedrijven hebben de kwaliteitsbewaking goed op orde. Alle stappen van de kwaliteitsbewaking uit het waterveiligheidsplan worden uitgevoerd. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft dit laten inventariseren door het RIVM en KWR Watercycle Research Institute. Deze man...
 • 10 mei 2017

  Veel campings doen te weinig tegen legionella

  woensdag 10 mei 2017
  De lente is weer begonnen en de campingpret kan weer beginnen. Toch blijkt dat de helft van de campings te weinig doen aan legionellapreventie. De drinkwaterbedrijven gaan daarom, in opdracht van het IL&T, strenger controleren.Campinguitbaters kunnen binnenkort een vragenlijst verwachten waarin ze m...
 • 02 apr 2017

  BioLab organiseert businesslunch met André Kuipers

  zondag 2 april 2017
  In samenwerking met de Excelsior Business Club heeft BioLab op 29 maart j.l. een lunchbijeenkomst georganiseerd  met gastspreker André Kuipers. De oom van Excelsior voetballer Bas Kuipers was te gast tijdens de businesslunch die plaatsvond in Het Eramus Paviljoen in Rotterdam, naast het voetbalstadi...
 • 27 okt 2016

  Cursus Legionellabeheer & preventie

  donderdag 27 oktober 2016
  Januari 2017 organiseert BioLab de cursus Legionellabeheer & Preventie. Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor Legionellapreventie? Of u de werkzaamheden hiervoor zelf uitvoert of uitbesteed aan derden, het is van groot belang dat u op de hoogte bent van de beheersmaatregelen en begrijpt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons op social media

BioLab Contactgegevens:

BioLab Research & Solutions
1e Barendrechtseweg 40-44
2992 XC Barendrecht

Postbus 392
2990 AJ Barendrecht

Nederland
Tel. 088 1900 900
Fax. 088 1900 901

Europe
Tel. 0031 88 1900 900
Fax. 0031 88 1900 901

BioLab Research & Solutions B.V. staat bij de KvK te Rotterdam ingeschreven onder het nummer 24463880. Hierbij geldt het BTW nummer NL8209.01.428.B01.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stuur ons een mail: