Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

De website heeft meer focus, is frisser en krachtiger. Dit komt tot uiting in het nieuwe design.

Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak op alle devices. Het volwassen en overzichtelijke design sluit aan bij de verschillende doelgroepen van BioLab.

De nieuwe website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met internetbureau Brancom.

Wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Zo hebben wij de presentatie van onze diensten in zijn geheel vernieuwd en voorzien van herkenbare iconen. Via het zogenaamde “dropdown menu”  is het eenvoudig een weg te vinden in ons uitgebreide aanbod. Op deze manier kunt u direct navigeren naar uw interessegebied. Ook is er veel aandacht besteed aan het zorgvuldig formuleren van sprekende teksten. Tevens hebben wij de website voorzien van meer beeldmateriaal waardoor u een betere indruk krijgt van onze organisatie.

Interactiviteit en informatievoorziening zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe site, daarnaast is de volledige lay-out vernieuwd en gemoderniseerd. Vooral met het oog op het groeiende gebruik via tablets en smartphones. We hebben hiermee wederom een eigentijdse site met een krachtige, rustige uitstraling.

De site is door de nieuwste achterliggende techniek op alle apparaten met internet optimaal leesbaar en bruikbaar. Hij is zogezegd ‘responsive’, ofwel technisch zo opgezet dat hij optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet én smartphone.

Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines en daarmee SEO vriendelijk. Zo is de interne structuur van alle pagina’s verbeterd. De toegankelijkheid is simpel en effectief.

De nieuwe site is ook voorzien van koppelingen met een selectief aantal social media. Niet alleen kan er direct gelinkt worden naar deze media, ook wordt de website dagelijks voorzien van de laatste tweets. Het nieuwe frisse uiterlijk, kort maar krachtige informatie en een volledige aansluiting op de social media zorgt er voor dat de website weer past bij wat BioLab wil uitstralen, namelijk: een moderne organisatie met gevoel voor historie, doelmatig en zonder te veel franje.

De website biedt nieuwe mogelijkheden voor BioLab om zich te presenteren aan haar relaties, klanten en doelgroepen. Met de nieuwe website willen we u nog beter van dienst zijn.

Wij zullen dan ook altijd blijven optimaliseren en updaten. Zo zal de Referenties pagina nog verder worden aangevuld met informatie over onze klanten uit verschillende sectoren en zijn het nieuwsarchief en de media updates van de oude website nu samengevoegd tot een geheel nieuwe pagina, Actueel genoemd. Op deze Actueel pagina zullen ook interessante feitjes over onze diensten worden getoond.

We doen er alles aan om met onze tijd mee te gaan. Maar eerlijk is eerlijk: dat valt niet mee. Probeer maar eens tussen de bedrijven door een website te vernieuwen.

Gelukkig worden we omringd door sympathieke professionals met super goede ideeën. Bedankt Brancom, we zijn er blij mee!

Kijk gerust rond op onze website en vergeet daarbij vooral niet de Team BioLab pagina, waarop wij onszelf voorstellen en de verschillende afdelingen en rollen binnen de organisatie worden toegelicht. Uiteraard is het ook mogelijk om via deze pagina te solliciteren naar verschillende functies.

Als er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact met ons op. Namens het gehele BioLab team wensen wij u veel kijkplezier!

www.biolab.nl

BioLab nieuws

 • 13 okt 2017

  Bedrijven hebben lak aan legionella wet- en regelgeving!

  vrijdag 13 oktober 2017
  Afgelopen jaren zijn er honderden bedrijven op de vingers getikt omdat zij weinig tot niks doen aan de legionella bacterie. Niet alleen hotels en campings maar in sommige gevallen zelfs ziekenhuizen. Dit alles is gebleken uit een onderzoek van de Inspectie Leefomgeving en Transport, meldde RTL nieuw...
 • 06 okt 2017

  Drinkwaterkwaliteit hot item bij ForFarmers

  vrijdag 6 oktober 2017
  In het afgelopen jaar is ForFarmers bezig geweest om de waterkwaliteit van pluimveebedrijven te laten onderzoeken. Aan dit onderzoek wordt grote waarde gehecht, omdat goed drinkwater een doorslaggevende factor is om gezond en efficiënt te kunnen produceren. ForFarmers heeft monsters afgenomen waarbi...
 • 27 sep 2017

  Onderzoek naar luchtkwaliteit MFA Kruidentuin wordt voorgezet

  woensdag 27 september 2017
  De komende periode wordt het lopende onderzoek naar de luchtkwaliteit van de MFA Kruidentuin gecontinueerd. De gemeente Barendrecht heeft daarvoor gekozen nadat verschillende mensen klachten uiten over irritaties rondom de ogen. Deze klachten kwamen onder andere van medewerkers van het Centrum voor ...
 • 19 sep 2017

  Rechtbank: Nederlandse staat moet luchtkwaliteit zo snel mogelijk verbeteren

  dinsdag 19 september 2017
  De rechtbank in Den Haag wil dat de Nederlandse staat zo snel mogelijk een plan opstelt om de luchtkwaliteit te verbeteren. Dit is de conclusie nadat Milieudefensie en de stichting Adem een zaak hadden aangespannen tegen de overheid. Het lukt ons land niet om aan de Europese regels voor stikstofdiox...
 • 13 sep 2017

  Bouwbedrijven besteden weinig aandacht aan legionellapreventie

  woensdag 13 september 2017
  ISSO onderzoek: Bouwbedrijven besteden te weinig aandacht aan voorkomen legionella bacterie Achttien jaar geleden hield een legionella uitbraak het West-Friese Bovenkarpsel in zijn greep. Er vielen 32 doden en 206 mensen werden ernstig ziek. Helaas vallen er jaarlijks nog steeds tientallen doden omd...
 • 01 aug 2017

  Hoe BioLab samen met ESA-ESTEC de luchtkwaliteit in kaart heeft gebracht…

  dinsdag 1 augustus 2017
  Het European Space Research and Technology Centre (ESTEC) is het technische en administratieve "hart" van de Europese Ruimtevaartorganisatie (ESA). Vanuit de locatie in Noordwijk worden hier ruimtevaartprojecten bedacht en begeleid. Het grote terrein omvat verschillende gebouwen en onderzoeksruimten...
 • 26 jul 2017

  Nederland overtreedt normen luchtverontreiniging

  woensdag 26 juli 2017
  De geproduceerde luchtvervuiling wordt door Nederland overtreden, voor zowel haar eigen normen voor luchtverontreiniging als de internationale standaarden welke zijn opgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Luchtvervuiling leidt tot een verhoogd gezondheidsrisico, met name voor kwetsbar...
 • 24 jul 2017

  De tuin sproeien met een tuinslang, hoe gevaarlijk is dit?

  maandag 24 juli 2017
  Uit cijfers van het RIVM blijkt dat het aantal mensen besmet met de Legionellabacterie stijgt. Door het warme weer, zeker in de zomermaanden, groeit de bacterie sneller in tuinslangen, leidingen en bijvoorbeeld plantenspuiten. LegionellabacterieDe Legionellabacterie groeit onder een aantal omstandig...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons op social media

BioLab Contactgegevens:

BioLab Research & Solutions
1e Barendrechtseweg 40-44
2992 XC Barendrecht

Postbus 392
2990 AJ Barendrecht

Nederland
Tel. 088 1900 900
Fax. 088 1900 901

Europe
Tel. 0031 88 1900 900
Fax. 0031 88 1900 901

BioLab Research & Solutions B.V. staat bij de KvK te Rotterdam ingeschreven onder het nummer 24463880. Hierbij geldt het BTW nummer NL8209.01.428.B01.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stuur ons een mail: