Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

De website heeft meer focus, is frisser en krachtiger. Dit komt tot uiting in het nieuwe design.

Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak op alle devices. Het volwassen en overzichtelijke design sluit aan bij de verschillende doelgroepen van BioLab.

De nieuwe website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met internetbureau Brancom.

Wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Zo hebben wij de presentatie van onze diensten in zijn geheel vernieuwd en voorzien van herkenbare iconen. Via het zogenaamde “dropdown menu”  is het eenvoudig een weg te vinden in ons uitgebreide aanbod. Op deze manier kunt u direct navigeren naar uw interessegebied. Ook is er veel aandacht besteed aan het zorgvuldig formuleren van sprekende teksten. Tevens hebben wij de website voorzien van meer beeldmateriaal waardoor u een betere indruk krijgt van onze organisatie.

Interactiviteit en informatievoorziening zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe site, daarnaast is de volledige lay-out vernieuwd en gemoderniseerd. Vooral met het oog op het groeiende gebruik via tablets en smartphones. We hebben hiermee wederom een eigentijdse site met een krachtige, rustige uitstraling.

De site is door de nieuwste achterliggende techniek op alle apparaten met internet optimaal leesbaar en bruikbaar. Hij is zogezegd ‘responsive’, ofwel technisch zo opgezet dat hij optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet én smartphone.

Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines en daarmee SEO vriendelijk. Zo is de interne structuur van alle pagina’s verbeterd. De toegankelijkheid is simpel en effectief.

De nieuwe site is ook voorzien van koppelingen met een selectief aantal social media. Niet alleen kan er direct gelinkt worden naar deze media, ook wordt de website dagelijks voorzien van de laatste tweets. Het nieuwe frisse uiterlijk, kort maar krachtige informatie en een volledige aansluiting op de social media zorgt er voor dat de website weer past bij wat BioLab wil uitstralen, namelijk: een moderne organisatie met gevoel voor historie, doelmatig en zonder te veel franje.

De website biedt nieuwe mogelijkheden voor BioLab om zich te presenteren aan haar relaties, klanten en doelgroepen. Met de nieuwe website willen we u nog beter van dienst zijn.

Wij zullen dan ook altijd blijven optimaliseren en updaten. Zo zal de Referenties pagina nog verder worden aangevuld met informatie over onze klanten uit verschillende sectoren en zijn het nieuwsarchief en de media updates van de oude website nu samengevoegd tot een geheel nieuwe pagina, Actueel genoemd. Op deze Actueel pagina zullen ook interessante feitjes over onze diensten worden getoond.

We doen er alles aan om met onze tijd mee te gaan. Maar eerlijk is eerlijk: dat valt niet mee. Probeer maar eens tussen de bedrijven door een website te vernieuwen.

Gelukkig worden we omringd door sympathieke professionals met super goede ideeën. Bedankt Brancom, we zijn er blij mee!

Kijk gerust rond op onze website en vergeet daarbij vooral niet de Team BioLab pagina, waarop wij onszelf voorstellen en de verschillende afdelingen en rollen binnen de organisatie worden toegelicht. Uiteraard is het ook mogelijk om via deze pagina te solliciteren naar verschillende functies.

Als er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact met ons op. Namens het gehele BioLab team wensen wij u veel kijkplezier!

www.biolab.nl

BioLab nieuws

 • 12 jan 2018

  Legionella aangetroffen in Boxtel

  vrijdag 12 januari 2018
  De GGD heeft recent bij een bedrijf in Boxtel de legionellabacterie aangetroffen. De GGD heeft dit bekend gemaakt nadat meerdere waterbronnen onderzocht waren. De legionellabacterie is bij een bedrijfsafvalwaterzuivering in Boxtel gevonden en heeft, vermoedelijk, elf mensen besmet.Nadat eind 2017 me...
 • 20 dec 2017

  Kwaliteit van drinkwater op gewenst niveau

  woensdag 20 december 2017
  In de afgelopen weken stond het nieuws bomvol omtrent het Nederlandse drinkwater. De nieuwsberichten werden getriggerd doordat er verschillende chemische stoffen werden geloosd in het Nederlandse oppervlaktewater.Een nieuw rapport van de Inspectie Leefomgeving en Transport, genaamd ‘De kwaliteit van...
 • 12 dec 2017

  Discussieavond veilig drinkwater

  dinsdag 12 december 2017
  Het is de laatste weken wederom een hot item; de chemische stof GenX. Deze chemische stof is aangetroffen in het drinkwater in onder andere het Oasenwater in Beneden-Merwede. Oasen is een leverancier van drinkwater aan huishoudens van onder andere Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk en andere dorpen ...
 • 08 dec 2017

  Luchtvervuiling tot in detail in kaart gebracht

  vrijdag 8 december 2017
  Tropomi, het nieuwe Nederlands satellietinstrument, levert een gigantische schat aan informatie omtrent de luchtkwaliteit. Die conclusie werd getrokken nadat de eerste beelden van dit nieuwe instrument bestudeerd zijn. De omvang van de luchtvervuiling en de oorzaak van de luchtvervuiling zijn door d...
 • 29 nov 2017

  Verlenging samenwerking Zorgpartners Midden-Holland

  woensdag 29 november 2017
  Met ingang van 1 januari 2018 wordt de samenwerkingsovereenkomst tussen Zorgpartners Midden-Holland en BioLab research & solutions op het gebied van Legionellapreventie met een meerjarige overeenkomst verlengt.BioLab heeft de afgelopen drie jaar Zorgpartners Midden-Holland succesvol ontzorgt op het ...
 • 22 nov 2017

  Rechtszaak milieudefensie omtrent luchtkwaliteit

  woensdag 22 november 2017
  Recent is een rechtszaak begonnen tussen Milieudefensie en de Nederlandse staat. Milieudefensie is van mening dat de Nederlandse staat strengere normen moet hanteren voor de luchtkwaliteit. Om dit ideaalbeeld te kunnen bereiken, heeft Milieudefensie besloten om naar de rechtbank te stappen.Eerder di...
 • 09 nov 2017

  Water besmet met E.coli bacterie

  donderdag 9 november 2017
  Evides en veiligheidsregio Rijnmond hebben aangegeven dat het kraanwater in Vlaardingen besmet is met de E.coli bacterie. Zij adviseren dat het water minimaal 3 minuten gekookt dient te worden voordat er van gedronken of mee gekookt kan worden. Doordat de E.coli bacterie is aangetroffen in het drink...
 • 08 nov 2017

  Samenwerking Stichting BOOR - BioLab

  woensdag 8 november 2017
  De Stichting BOOR en BioLab research & solutions zijn vanaf heden een intensieve samenwerking aangegaan op het gebied van Legionellapreventie. De Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, het voorgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio Rotterdam.Er worden...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons op social media

BioLab Contactgegevens:

BioLab Research & Solutions
1e Barendrechtseweg 40-44
2992 XC Barendrecht

Postbus 392
2990 AJ Barendrecht

Nederland
Tel. 088 1900 900
Fax. 088 1900 901

Europe
Tel. 0031 88 1900 900
Fax. 0031 88 1900 901

BioLab Research & Solutions B.V. staat bij de KvK te Rotterdam ingeschreven onder het nummer 24463880. Hierbij geldt het BTW nummer NL8209.01.428.B01.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stuur ons een mail: