C-Lean voor de zorg sector

C-Lean Zorg is uw pakket op maat voor het totaalbeheer van het binnenmilieu. De diensten zijn volledig toegespitst op uw organisatie, en omvatten zaken op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik. BioLab zorgt voor een uitstekend ontzorgingspakket. Uw gebouwbeheer is zodoende in goede handen!


Onderzoek

Binnen de zorg staat het welzijn van de patiënt op de eerste plaats. Om het welzijn van de patiënt te kunnen waarborgen, is in de zorgsector een efficiënt en duurzaam gebouwbeheer van het grootste belang. Door kosten te besparen en door het gebouwbeheer op een gezonde en veilige wijze in te richten, blijft er immers meer tijd en geld over om de patiënt van de allerbeste zorg te kunnen voorzien. Het ontzorgingspakket C-Lean van BioLab neemt u alle zorgen op het gebied van gebouwbeheer uit handen.

Elke organisatie binnen de zorgsector heeft specifieke aandachtspunten. De zorg is immers een sector die vraagt om strenge en sectorspecieke vereisten op het gebied van gebouwbeheer. Door middel van een vrijblijvend inventarisatiegesprek brengt BioLab, in overleg met u, in kaart welke beheerstaken van belang zijn op het gebied van gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Het gaat dan bijvoorbeeld om het beheer van lucht- en waterkwaliteit, brandveiligheid, energieverbruik en ongediertebestrijding. BioLab onderzoekt de wensen en eisen, om uiteindelijk te komen tot een aanbieding voor een ontzorgingspakket op maat. Het pakket C-Lean Zorg is zodoende gebaseerd op research en staat garant voor een doortimmerd gebouwbeheer!

Oplossing

Een efficiënte inrichting van de werkomgeving is in de zorgsector terdege van belang. Daarbij speelt kostenbesparing eveneens een rol. Kortom, gebouwbeheer is met name in de zorg van grote importantie. BioLab neemt u, middels het ontzorgingspakket C-Lean, het gehele beheer van uw binnenmilieu uit handen en zorgt voor een oplossing op maat.

Doordat het dienstenpakket is samengesteld mét en dóór organisaties uit de zorgsector, bent u verzekerd van een pakket dat aansluit op de sectorspecifieke behoeften. Met C-Lean Zorg bent u zeker van een slim, gezond, veilig en duurzaam gebruik van uw pand(en).

Vrijblijvend een offerte aanvragen

BioLab doneert schoon drinkwater

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in ontwikkelingslanden is dat zeker niet zo. Bij iedere opdracht doneert BioLab 1000 liter water.

Lees meer

Overige C-Lean diensten:

C-Lean Zorg

C-Lean Zorg is uw pakket op maat voor het totaalbeheer van het binnenmilieu. De diensten zijn volledig toegespitst op uw organisatie, en omvatten zaken op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik.

C-Lean Vastgoed

C-Lean Vastgoed is een uniek concept voor ontzorging, dat door Biolab specifiek is ontwikkeld voor de vastgoedsector. Het pakket omvat een totaalbeheer van het binnenmilieu.

C-Lean Overheid

C-Lean Overheid is een door BioLab ontwikkeld concept voor ontzorging. Om uw gebouwbeheer optimaal in te richten, neemt BioLab het gehele binnenmilieu van uw pand(en) voor haar rekening.