C-Lean voor de vastgoed sector 

C-Lean Vastgoed is een uniek concept voor ontzorging, dat door Biolab specifiek is ontwikkeld voor de vastgoedsector. Het pakket omvat het totaalbeheer van het binnenmilieu. Het gebouwbeheer is volledig toegespitst op uw organisatie, zodat zaken als duurzaamheid en energieverbruik tot in de puntjes zijn geregeld.


Onderzoek

Duurzaamheid speelt een centrale rol in de huidige vastgoedsector. Zaken zoals bijvoorbeeld energiebesparing, CO2-reductie en efficiëntieverbetering zijn tegenwoordig van groot belang. Bovendien moet de gezondheid van de gebruikers van het pand zijn gewaarborgd. Om voorgenoemde redenen is een integrale en doordachte aanpak van gebouwbeheer een absolute vereiste. Het ontzorgingsconcept C-Lean van BioLab realiseert dit.

Zeker in de vastgoedsector is geen enkele organisatie hetzelfde. Om uw organisatie optimaal te kunnen beheren, is een ontzorgingspakket op maat een vereiste. BioLab onderzoekt de gewenste beheerstaken binnen de organisatie middels een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Samen met u brengen wij in kaart welke beheerstaken er bestaan op het gebied van gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met het beheer van de lucht- en waterkwaliteit, brandveiligheid, energieverbruik en ongediertebestrijding? Met een pakket op maat voorziet C-Lean Vastgoed in al uw behoeften op het gebied van ontzorging en gebouwbeheer.

Oplossing

Streeft u naar kostenbesparing en efficiëntie op het gebied van ontzorging en gebouwbeheer in de vastgoedsector, dan is C-Lean Vastgoed uw oplossing op maat. BioLab heeft het dienstenpakket samengesteld mét en dóór organisaties uit de vastgoedsector, waardoor het ontzorgingspakket nauw aansluit op uw sectorspecifieke behoeften. Met C-Lean bent u op weg naar een slim, gezond, veilig en duurzaam gebouwbeheer!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

BioLab doneert schoon drinkwater

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in ontwikkelingslanden is dat zeker niet zo. Bij iedere opdracht doneert BioLab 1000 liter water.

Lees meer

Overige C-Lean diensten:

C-Lean Zorg

C-Lean Zorg is uw pakket op maat voor het totaalbeheer van het binnenmilieu. De diensten zijn volledig toegespitst op uw organisatie, en omvatten zaken op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik.

C-Lean Vastgoed

C-Lean Vastgoed is een uniek concept voor ontzorging, dat door Biolab specifiek is ontwikkeld voor de vastgoedsector. Het pakket omvat een totaalbeheer van het binnenmilieu.

C-Lean Overheid

C-Lean Overheid is een door BioLab ontwikkeld concept voor ontzorging. Om uw gebouwbeheer optimaal in te richten, neemt BioLab het gehele binnenmilieu van uw pand(en) voor haar rekening.