C-Lean voor de overheid sector

C-Lean Overheid is een door BioLab ontwikkeld concept voor ontzorging. Om uw gebouwbeheer optimaal in te richten, neemt BioLab het gehele binnenmilieu van uw pand(en) voor haar rekening. Het ontzorgingspakket is samengesteld mét en dóór organisaties uit de overheidssector. Het pakket is daardoor volledig afgestemd op de actuele behoeften binnen uw organisatie.


Onderzoek

Ook de overheid heeft te maken met de gevolgen van de crisis. Bezuinigingen zorgen voor een verhoogde druk op het budget van onder andere gemeentes en ministeries. Tot 2017 verdwijnen er naar schatting 77.000 banen bij de overheid. Deze ontwikkelingen vragen om een slimmere en efficiëntere aanpak op het gebied van gebouwbeheer. Hiervoor is door BioLab het concept C-Lean ontwikkeld.

Elke organisatie heeft sectorspecifieke eisen voor wat betreft gebouwbeheer. Om een organisatie optimaal te laten functioneren, moet het ontzorgingspakket op maat zijn gemaakt. Door middel van een vrijblijvend inventarisatiegesprek brengt BioLab, samen met u, in kaart welke beheerstaken er momenteel een rol spelen binnen uw organisatie. Dit omvat zaken op het gebied van gezondheid, veiligheid en duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het beheer van lucht- en waterkwaliteit, brandveiligheid, energieverbruik en ongediertebestrijding. Het concept C-Lean Overheid onderzoekt zodoende de eisen en wensen van de organisatie, en doet vervolgens een aanbieding op maat.

Oplossing

Het pakket C-Lean Overheid betekent ontzorging op maat: uw gebouwbeheer is nog nooit zo efficiënt geweest. Het ontzorgingspakket van BioLab resulteert in een slimmer, gezonder, veiliger en duurzamer gebruik van uw pand(en). Zoekt u naar mogelijkheden voor kostenbesparing en verhoging van de efficiëntie? Dan is C-Lean Overheid van BioLab de oplossing!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

BioLab doneert schoon drinkwater

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in ontwikkelingslanden is dat zeker niet zo. Bij iedere opdracht doneert BioLab 1000 liter water.

Lees meer

Overige C-Lean diensten:

C-Lean Zorg

C-Lean Zorg is uw pakket op maat voor het totaalbeheer van het binnenmilieu. De diensten zijn volledig toegespitst op uw organisatie, en omvatten zaken op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik.

C-Lean Vastgoed

C-Lean Vastgoed is een uniek concept voor ontzorging, dat door Biolab specifiek is ontwikkeld voor de vastgoedsector. Het pakket omvat een totaalbeheer van het binnenmilieu.

C-Lean Overheid

C-Lean Overheid is een door BioLab ontwikkeld concept voor ontzorging. Om uw gebouwbeheer optimaal in te richten, neemt BioLab het gehele binnenmilieu van uw pand(en) voor haar rekening.