C-Lean ontzorgingspakket


C-Lean biedt totale ontzorging op het gebied van beheer van het binnenmilieu van uw pand(en), en is speciaal toegespitst op uw branche. Middels dit totaalconcept nemen wij u het gehele beheer van uw binnenmilieu uit handen. Het pakket voor uw branche is samengesteld op basis van de wensen en eisen van partijen binnen uw branche en speelt dus precies in op de behoeften die binnen uw organisatietype spelen.

C-Lean ontzorgingspakket

C-Lean is het unieke, door BioLab ontwikkelde, ontzorgingsconcept. BioLab is een vast aanspreekpunt voor het totaalbeheer van het binnenmilieu. De diensten van BioLab zijn volledig toegespitst op de organisatie van de klant. Duurzaamheid en het energieverbruik in panden van de opdrachtgevers zijn centrale aandachtspunten.

Door middel van C-Lean neemt BioLab de klant het gehele beheer van het binnenmilieu uit handen. Het dienstenpakket is samengesteld mét en dóór branchegenoten, en sluit daardoor nauw aan op de specifieke behoeften van organisaties. Dit resulteert in slimmere, gezondere, veiligere en duurzamere gebouwen.

C-Lean brochure

Binnen deze brochure kunt u meer informatie vinden over het C-Lean ontzorgingspakket. Indien u met het C-Lean pakket zou werken ervaart u totale ontzorging omtrent het binnenmilieu van uw gebouwen.

Vind meer informatie in de C-Lean brochure

Vrijblijvend een offerte aanvragen

BioLab doneert schoon drinkwater

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in ontwikkelingslanden is dat zeker niet zo. Bij iedere opdracht doneert BioLab 1000 liter water.

Lees meer

C-Lean diensten:

C-Lean Zorg

C-Lean Zorg is uw pakket op maat voor het totaalbeheer van het binnenmilieu. De diensten zijn volledig toegespitst op uw organisatie, en omvatten zaken op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik.

C-Lean Vastgoed

C-Lean Vastgoed is een uniek concept voor ontzorging, dat door Biolab specifiek is ontwikkeld voor de vastgoedsector. Het pakket omvat een totaalbeheer van het binnenmilieu.

C-Lean Overheid

C-Lean Overheid is een door BioLab ontwikkeld concept voor ontzorging. Om uw gebouwbeheer optimaal in te richten, neemt BioLab het gehele binnenmilieu van uw pand(en) voor haar rekening.