Stem op CEO BioLab, Khalid Kassrioui

12 / 10 / 2015

Op vrijdag 9 oktober was CEO van BioLab, Khalid Kassrioui, aanwezig tijdens de Netwerkborrel bekendmaking finalisten 'The Other Businessman verkiezing 2015'.

Het was een drukbezochte, spannende en gezellige bijeenkomst bij Infiniti te Amsterdam, de lifestyle partner van The Other Businessman!
Na alle genomineerden voor The Other Businessman verkiezing 2015 te hebben voorgesteld aan de ruim 200 gasten, maakte de jury bestaande uit Kenaad Tewarie, Rajish Sagoenie, Eric Robles en Ron Steenkuijl bekend dat Suleyman Gögüs, Rodney Leysner en Khalid Kassrioui finalisten zijn in de categorie ‘Beste Multiculturele Ondernemer’. Shurendy Gerardus, Dave Ensberg en Wendell Janssen zijn finalisten in de categorie ‘Beste Multiculturele Manager’

Deze talentvolle groep professionals zijn de personificatie van waar The Other Network voor staat; de kracht van diversiteit en zakendoen anno nu! Bekijk de foto’s van de avond op: http://bit.ly/1L1wheZ

 The other businessman verkiezing

Vanaf nu kan er op de website van The Other Businessman op de finalisten gestemd worden. Deze stemmen worden tijdens de finale-avond op 21 november opgeteld bij de stemmen van het aanwezige publiek en de stem van de jury.

Vindt u ook dat de CEO van BioLab, Khalid Kassrioui, als winnaar uit de verkiezing moet komen en de titel 'The Other Businessman' verdient? 

UW STEM TELT! 

Via de volgende stappen kunt u vanaf nu stemmen: 

1. Ga naar http://www.theotherbusinessman.nl/stem-pagina/
2. Voer je e-mailadres in.
3. Je treft per categorie een overzicht aan van de finalisten per categorie met foto.
4. Selecteer Khalid Kassrioui en klik op de stembutton.
5. Per kandidaat zie je het percentage van het aantal stemmen.

The Other Businessman verkiezing - 21 november 2015

Gedurende de prestigieuze gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin presenteren de finalisten; 3 managers en 3 ondernemers zich “live” aan het publiek, waarna de titel van The Other Businessman (TOB) en The Other Manager (TOM) door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende en onderscheidende kandidaat per categorie. Uiteraard trakteert The Other Network het publiek tussen de bedrijven door weer op enkele wervende optredens, een culinair hoogstaand diner en tot slot een swingend dansfestijn. Een avond waar je bij moet zijn, dus bestel nu je kaarten!!

Meer weten over Khalid Kassrioui? 
Klik hier. 

Wij bedanken u voor het stemmen! 

 

BioLab in de media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons op social media

BioLab Contactgegevens:

NetherlandsBioLab Research & Solutions
Rotterdamseweg 56
2921 AP Krimpen aan den Ijssel
E-mail: info@immolab.nl
Tel. 0180 55 23 00
Fax.

DubaiBioLab Research & Solutions
Plot No. 531 – 519 Dubai – UAE
P.O Box 61670

E-mail: info@biolab.nl
Tel. +31 (0)88 1900 900
Fax. +31 (0)88 1900 901

BioLab Research & Solutions B.V. staat bij de KvK te Rotterdam ingeschreven onder het nummer 24463880. Hierbij geldt het BTW nummer NL8209.01.428.B01.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stuur ons een mail: