C-Lean event 6 maart 2014

20 / 03 / 2014

Op donderdag 6 maart 2014 vond de presentatie van C-Lean plaats in het Van der Valk hotel te Ridderkerk. C-Lean is het unieke ontzorgingsconcept ontwikkeld door BioLab en biedt een vast aanspreekpunt voor het totaalbeheer van het binnenmilieu, de duurzaamheid en het energieverbruik van uw pand(en) en diensten volledig toegespitst op uw organisatie.

Het event was een groot succes. Bij aanvang van de ontvangst en registratie stroomde de foyer al snel vol met bezoekers en zo ontstond een gezellige drukte, onder het genot van een drankje werden nieuwe contacten gelegd en oude bekenden begroet. Even na half 4 begon het programma in de sfeervol ingerichte Rio Grande zaal met de presentatie van het C-Lean concept door Hayat de Leeuw, managing director van BioLab. Bezoekers luisterden met zichtbare interesse naar de innovatieve visie die aan het concept ten grondslag ligt.

Na een korte pauze volgde de presentatie van dr. Bernd Kroon, CEO van partner Aqualab Zuid, Bernd nam het publiek mee op een reis door het heden, verleden en de toekomst van de waterkwaliteit in Nederland en bood daarmee een blik op water die voor velen als zeer verfrissend ervaren werd. Het middagprogramma werd afgesloten door dr. Jörn Pilon, hoofd microbiologie van Aqualab Zuid, die een boeiende verdieping gaf op de geschiedenis en achtergronden van de legionellabacterie.

Na een afsluitend dankwoord door Hayat de Leeuw werd in het Live Cooking Restaurant een overheerlijk buffet bereid voor de bezoekers. Wat volgde was een erg gezellige avond waar onder het genot van een hapje en drankje uitgebreid werd nagepraat over het middagprogramma. Wij kijken al uit naar het volgende C-Lean event!

BioLab in de media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons op social media

BioLab Contactgegevens:

NetherlandsBioLab Research & Solutions
Rotterdamseweg 56
2921 AP Krimpen aan den Ijssel
E-mail: info@immolab.nl
Tel. 0180 55 23 00
Fax.

DubaiBioLab Research & Solutions
Plot No. 531 – 519 Dubai – UAE
P.O Box 61670

E-mail: info@biolab.nl
Tel. +31 (0)88 1900 900
Fax. +31 (0)88 1900 901

BioLab Research & Solutions B.V. staat bij de KvK te Rotterdam ingeschreven onder het nummer 24463880. Hierbij geldt het BTW nummer NL8209.01.428.B01.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stuur ons een mail: