Cursus Legionellabeheer & preventie


Cursus Legionellabeheer & preventie

Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor Legionellapreventie? Of u de werkzaamheden hiervoor zelf uitvoert of uitbesteed aan derden, het is van groot belang dat u op de hoogte bent van de beheersmaatregelen en begrijpt wat het Risicoanalyse & beheersplan inhoudt. Daarnaast dient u begrip te hebben van de voorschriften in het Drinkwaterbesluit, de BRL 6010 en de ‘Zorgplicht’.

Welke onderwerpen worden behandeld?

BioLab biedt u een korte, intensieve cursus Legionellabeheer & preventie in 1 middag.
Tijdens deze cursus behandelen wij de volgende onderwerpen:

  • Wat is Legionella en wat zijn de risico’s?
  • Waar kan de groei van Legionellabacteriën optreden?
  • Welke eisen stelt de wetgeving en de BRL6010 conform het Drinkwaterbesluit?
  • Wat omvat een Risicoanalyse & beheersplan?
  • Wat zijn de juiste beheersmaatregelen?

Na afloop van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname. 

Over BioLab

BioLab is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en het beheren en verbeteren van het binnenmilieu bij bedrijven en instellingen. De docenten zijn deskundigen op het gebied van Legionellabeheer & preventie. 

Incompany training

BioLab verzorgt Incompany trainingen. Eventueel kunnen we de training op uw wensen afstemmen. 

Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord! Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@biolab.nl of bel ons 088 – 19 00 900

Vrijblijvend een offerte aanvragen

BioLab doneert schoon drinkwater

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in ontwikkelingslanden is dat zeker niet zo. Bij iedere opdracht doneert BioLab 1000 liter water.

Lees meer

Overige BioLab Academy diensten:

Cursus Legionellabeheer & Preventie

De cursus Legionellabeheer & Preventie biedt alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om binnen uw organisatie up-to-date te zijn omtrent wetgeving en kennis over Legionella.

Technisch

Op deze pagina treft u informatie aan over de BioLab Academy en de uiteenlopende opleidingen en cursussen die wij u kunnen bieden.

Kwaliteit

De BioLab Academy helpt om de kennis en vaardigheden van uw medewerkers op het gebied van gebouwbeheer verder te ontwikkelen, zodat zij een bredere en betere bijdrage kunnen leveren aan beheerstaken.

Co-Creatie

De trainingen en opleidingen van BioLab zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klanten uit de branche. Hierdoor sluit het aanbod van de BioLab Academy perfect aan op de branche specifieke behoeften voor kennisontwikkeling en professionalisering binnen uw organisatie.

HACCP training Zorg

De HACCP training Zorg bied alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om binnen uw organisatie te werken met een goed lopend voedselveiligheidssysteem.