Academy


Academy

De BioLab Academy helpt de kennis en vaardigheden van medewerkers op het gebied van gebouwbeheer verder te ontwikkelen, zodat zij een bredere en betere bijdrage kunnen leveren aan beheerstaken en beter op de hoogte zijn van de risico’s en gevaren gerelateerd aan het gebouw of de hierin aanwezige installaties.

Academy trainingen en opleidingen

De BioLab Academy biedt gespecialiseerde trainingen en opleidingen aan op verschillende gebieden, zoals veiligheid en gezondheid. Onderwerpen als asbestherkenning, bedrijfshulpverlening en legionellabeheer worden - toegespitst op uw specifieke wensen, voorkeuren en situatie - in-company of op één van onze cursuslocaties aangeboden. De ervaren specialisten van BioLab zijn afkomstig uit de praktijk, en kunnen daardoor een praktijkgerichte opleiding bieden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

BioLab doneert schoon drinkwater

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in ontwikkelingslanden is dat zeker niet zo. Bij iedere opdracht doneert BioLab 1000 liter water.

Lees meer

BioLab Academy diensten:

Cursus Legionellabeheer & Preventie

De cursus Legionellabeheer & Preventie biedt alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om binnen uw organisatie up-to-date te zijn omtrent wetgeving en kennis over Legionella.

Technisch

Op deze pagina treft u informatie aan over de BioLab Academy en de uiteenlopende opleidingen en cursussen die wij u kunnen bieden.

Kwaliteit

De BioLab Academy helpt om de kennis en vaardigheden van uw medewerkers op het gebied van gebouwbeheer verder te ontwikkelen, zodat zij een bredere en betere bijdrage kunnen leveren aan beheerstaken.

Co-Creatie

De trainingen en opleidingen van BioLab zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klanten uit de branche. Hierdoor sluit het aanbod van de BioLab Academy perfect aan op de branche specifieke behoeften voor kennisontwikkeling en professionalisering binnen uw organisatie.

HACCP training Zorg

De HACCP training Zorg bied alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om binnen uw organisatie te werken met een goed lopend voedselveiligheidssysteem.